Gould’s book of fish

Tret del meu compte d’Instagram @lilladeserta.


Uf, uf. Vaig parar l’Ulisses de Joyce perquè en costava entrar-hi i vaig agafar “Gould’s Book of Fish”, de Richard Flanagan, de qui ha havia llegit altres llibres amb traducció de Josefina Caball i publicats per @raig_verd. “L’estret camí cap al nord profund” i “Desig” em van encantar (teniu les entrades al blog), mentre que “Mort d’un guia de riu” no em va atrapar gens.

Doncs bé, el Book of Fish tira cap a aquest últim i he sigut incapaç d’acabar-lo. He llegit fins a la pàgina 242 (el llibre en té 456), i considero que ja he fet prou.

Tornaré a l’Ulisses i li donaré una mica més de marge…

#richardflanagan #literaturadetasmania #coronallibres

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.