In our mad and furious city

Ressenya publicada a Instagram sobre In our mad and furious city, de Guy Gunaratne.


Au. Llibre llegit. Interessant, tot i que és un pel massa dispers. Es tracta d’uns pocs dies, viscuts per diferents personatges, tots emigrants de primera o segona generació a Londres: un home de Montserrat (Carib), una dona d’Irlanda del nord, un noi del Pakistan i dos nous més, que haureu de relacionar amb la resta.

Tot plegat se centra en protestes de caire racial en un d’aquests complexos (estates) anglesos que acumulen tots mena de gent amb pocs recursos. Alguns dels nois joves lluiten per marxar del barri, cadascun a la seva manera. També hi veureu reflectida la manera de parlar de cadascun. No sé si la paraula correcta és dialecte o no, però podreu fer un tastet de l’anglès del Carib, d’Irlanda…

Resum: 3 estrelles sobre 5.

View this post on Instagram

Au. Llibre llegit. Interessant, tot i que és un pel massa dispers. Es tracta d'uns pocs dies, viscuts per diferents personatges, tots emigrants de primera o segona generació a Londres: un home de Montserrat (Carib), una dona d'Irlanda del nord, un noi del Pakistan i dos nous més, que haureu de relacionar amb la resta. Tot plegat se centra en protestes de caire racial en un d'aquests complexos (estates) anglesos que acumulen tots mena de gent amb pocs recursos. Alguns dels nois joves lluiten per marxar del barri, cadascun a la seva manera. També hi veureu reflectida la manera de parlar de cadascun. No sé si la paraula correcta és dialecte o no, podreu fer un tastet de l'anglès del Carib, d'Irlanda… Resum: 3 estrelles sobre 5.

A post shared by L'illa deserta (@lilladeserta) on

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.