Una poca-soltada

Doncs sí, Mort aux cons és un llibre ben poca-solta i poca cosa. Un llibre pretensiós que vol elaborar alguna mena de teoria sobre per què hi ha gent (els imbècils, els  o com en vulgueu dir) que estarien millor morts. Sembla que el títol d’aquest llibre és una mena de slogan.
Mort aux cons

Al principi sembla que hagi de ser alguna mena de relat humorístic, però la veritat és que quan porta 5 morts la cosa comença a decaure i la gràcia no se la veu per enlloc. I més endavant, quan comença a pensar quina mena de gent hauria de morir i quina no, la cosa se li escapa de les mans i no se li veu ni gràcia ni prou nivell per a teories que arribin a alguna banda.

En resum, un llibre poc recomanable. Si, tot i així, us el voleu comprar, el trobareu aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s