Deures d’estiu 2015

Com cada any, arriba el moment de preparar-se per a tardes de lectura a l’ombra (o al sol, segons els gustos), i us volem ajudar a preparar la llista de candidats. Malauradament, aquest any no he llegit gaires llibres que m’hagin semblat excepcionals, o sigui que la llista de recomanacions segures és curta. Aquí les teniu:

Són pocs, però bons.
De tota manera, com que sé que a alguns de vosaltres us agrada anar a l’aventura, us passo la meva llista de deures per si us abelleix llegir-vos algun d’aquests llibres. Si ho feu, estaré encantada de veure els vostres comentaris en aquest mateix bloc. Vinga, som-hi:

El primer, The three-body problem, és una trilogia de ciència ficció, i em ve molt de gust perquè mai no he llegit ciència ficció xinesa (llevat que considerem que Cat country, de Lao She, és ciència ficció). Pel que fa a Snow and shadow, és un recull d’històries que poden derivar en situacions estranyes. Diari d’un boig no necessita presentació, i tampoc el seu autor: és un clàssic que hauríem de llegir tots i que ara em vull llegir en català, ja que tant el traductor com l’editorial són de total confiança. Finalment, Pensando a mio padre fa pinta de ser una de les històries del camp xinès que ta bé retrata Yan Lianke. El provarem.

Heu llegit algun d’aquests llibres? Hi ha alguna recomanació que vulgueu fer? Poseu un comentari en aquesta entrada i tindrem en compte les vostres propostes. 

Si no hi ha cap novetat espectacular, ens tornem a veure al setembre. Bon estiu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s