The Patriots, Sana Krasikov

Extret del meu compte d’Instagram: @lilladeserta.


View this post on Instagram

Anys 30, anys de la Gran Depressió. La Florence marxa de Brooklyn a la Unió Soviètica, pensant que hi trobarà "el futur" i tot d'oportunitats que al seu país no hi són. Però… què hi passa, realment, allà? A "The Patriots", l'autora, Sana Krasikov, ens passeja per la vida soviètica, els gulags i la por viscuda sota Stalin, anant i venint en l'espai i en el temps. Veurem la vida de la Florence, la del seu fill Julian, el seu net Lenny i tot de gent que van caient pel camí en la dura aventura soviètica. És un llibre que m'ha servit per fer les paus després d'haver de tombar dues obres en les pàgines inicials (vegeu el post anterior) i que demostra que els llibres més modestos també ens poden sorprendre agradablement. Potser li sobren algunes pàgines, però en general manté un bon ritme durant tota la història. Asseieu-vos al vostre racó preferit i doneu-li una oportunitat. Jo me l'he llegit al Kindle, que ara mateix és una manera molt pràctica d'aconseguir llibres. #literaturaenanglès #confinallibres

A post shared by L'illa deserta (@lilladeserta) on

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s