La collita de Sant Jordi

Una altra vegada, com els darrers cinc anys, m’havia agafat festa. Tot un matí i part de la tarda per fer una ullada a les paradetes, ensumar les floretes i fer les meves compres. El dia pintava bé, sol i airet, un passeig per rambla Catalunya…
Llàstima que al final no vaig poder-me passejar tant com volia. Un imprevist i, també, la gran quantitat de gent que feia el mateix que jo, no van permetre que la jornada fos tant productiva com és habitualment… (i potser també hi va tenir a veure que ja havia fet una petita operació llibraire PreSantJordi a Roma… ah, quines llibreries, a Roma! quins llibres amb descomptes!). 
O sigui que al final no n’he comprat cap dels que us vaig recomanar (de fet, alguns tinc previst comprar-los en format ebook, o sigui que feien de mal comprar per Sant Jordi). Però bé, la collita, tot i que reduïda, sembla que promet. Mireu què vaig trobar:
El primer és Anys de prosperitat, de Chan Koonchung, traduït per Xavier Pàmies i publicat per La Campana. Aquest llibre me’l va recomanar ja fa temps la Mireia Vargas (no us perdeu el seu bloc, 沟通 = comunicar), i espero poder-vos-el comentar ben aviat.
I l’altre, que de fet vaig trobar en una ràtzia PostSantJordi ahir a la tarda, és Las flores de la guerra, de Yan Geling, amb traducció de la Nuria Pitarque i edició d’Alfaguara. També en tindreu el comentari al bloc tan aviat com me’l llegeixi.
I encara tinc pendent de comentar-vos dos llibres: El sueño de la montaña del oro i A la recherche de Shanghai… 
Sembla que se m’acumula la feina. 🙂
I vosaltres, què vau comprar? Teniu el camp de comentaris tot per a vosaltres…

2 respostes a “La collita de Sant Jordi

  1. Sílvia, t'haig de confessar que la segona part del llibre (Anys de prosperitat) em va decebre una miqueta… Potser em vaig precipitar a recomanar-te'l! Vaig començar molt engrescada, però ja veuràs que cap a la meitat hi ha un gir inesperat i a mi personalment em va confondre una mica. En tot cas, espero a llegir-ne la teva ressenya, a veurè què en penses tu ;)Per cert, aprofito per dir-te que m'agrada molt la nova aparença del bloc!

  2. Bé, això ja passa amb molts llibres. Jo, últimament, quan a tot arreu recomanen un llibre (o una peli) ja desconfio una mica… però bé, ja me'l llegiré a veure què. :-)Treballo contínuament en això de l'aparença, però no tinc clar quina és la millor… WordPress ofereix més dissenys, potser més moderns, però de moment continuarem a blogger, que tampoc està gens malament!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s